Reductify op Emerce Retail 23 maart

Reductify op Emerce retail

Waarde creëren met retouren in omnichannel retail

Donderdag 23 maart geeft Heidi een lezing op Emerce Retail in Maarssen over waarde creatie met retouren.

  • Is het tijdperk van gratis verzenden en retourneren voorbij?
  • Hoe retouroptimalisatie de route naar retentie is
  • Hoe je met aandacht voor retouren kunt verduurzamen in retail

Wil jij ook het goud van jouw eigen retourdata niet laten liggen, kom naar Emerce retail en luister naar hoe je impact maakt met de juiste omnichannel retourervaring, of neem contact met ons op.

www.emerce.nl/event/retail

Reductify op INretail Ledendag

Lezing op het ledenevent van InRetail in de Rijtuigenloods in Amersfoort

Lezing ledendag branche organisatie INretail

Maandag 10 oktober vond het ledenevent van branche organisatie INretail plaats, waar ruim 500 retailers aanwezig waren. Actuele topics bij dit ledenevent waren de huidige economische situatie, de noodzaak tot digitalisering en innovatie, maar ook tot kostenbesparing en aandacht voor retouren. “Waarom aandacht voor de retourjourney cruciaal is voor omnichannel retailers” leverde dan ook interactieve sessies op en bleek een onderwerp dat leeft, zowel online als op de winkelvloer.

Reductify op Webwinkel Vakdagen 2022

Op de Webwinkel Vakdagen in de jaarsbeurs in Utrecht geeft Reductify samen met Returnless een lezing over de retour reductie praktijkcase van Travelbags. “Hoe 1% van het productassortiment bij Travelbags voor 17% van de retouren zorgt”

Hoe kun je data-analyse inzetten om retouren te reduceren? Deze praktijkcase van Travelbags laat zien hoe zij tot het inzicht kwamen dat 1% van het productassortiment tot 17% van de retouren zorgt. En belangrijker nog: wat zij met dat inzicht gedaan hebben om hun retouren te reduceren.

Leer ook van de mogelijkheden die je hebt om retouren te reduceren, kosten te besparen of de commerciële kans van retouren in te zetten.

PostNL brengt retourenmagazine opnieuw uit

In het Retouren Magazine van PostNL wordt opnieuw aandacht besteedt aan Reductify’s visie op hoe je als online retailer met retouren kunt omgaan. Hoe je de ideale customer journey op gebied van retouren inricht, maar ook hoe je data verzamelt om gericht met retouren aan de slag te gaan. Hoe kun je retouren voorkomen of omzetten in een vervolgaankoop?

Lees het magazine hier https://www.postnl.nl/campagnes/zakelijk/retouren/

Download het rapport Retouren in e-commerce

Rapport Retouren in e-commerce: hoe online retailers balanceren
tussen klanttevredenheid, kosten en duurzaamheid

The Young Digitals interviewt Reductify

The Young Digitals is een marketing bureau dat zich op digitale talenten die willen groeien en werken aan hun toekomst. In dit gesprek met Young Digitals en Babs van der Voort vertelt Reductify founder Heidi van Eijk hoe je door het optimaliseren van retouren de duurzaamheid van e-commerce kan bevorderen. Het mes snijdt aan twee kanten: financieel voordeel voor online retailers en het reduceren van de footprint van je bedrijf.

Lees hier het artikel ‘Shared value door optimalisatie retouren’