Emerce Retail 2023 terugblik

‘Waarde creëren met retouren in omnichannel retail’

Op Emerce Retail in Maarssen waren veel Nederlandse retailers bijeen om geïnspireerd te worden over de toekomst van Retail. Reductify stond op de mainstage om retailers mee te nemen in de rol en betekenis van retouren in het omnichannel retailmodel. Waarom is die rol zo belangrijk in de huidige marktomstandigheden? En hoe je waarde kunt creëren met retouren in een omnichannel retailmodel?

Veel aandacht ging uit naar het dilemma waar retailers op dit moment voor staan: de verzending van de online retour laten betalen door consumenten of niet? Maar ook de verduurzaming van retouren krijgt duidelijk steeds meer aandacht in retailland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *