Reductify is silver partner van Bol.com in haar duurzaamheidsprogramma

Vandaag is Reductify toegetreden tot het sustainability netwerk van Bol.com als een Silver partner in het partnerprogramma. Bol.com bouwt aan een ecosysteem voor haar partners om hen te helpen met alle uitdagingen op hun pad. 83% van de ruim 51.000 verkooppartners op Bol.com wil verduurzamen, en Bol.com wil hen hierbij graag ondersteunen. Onder andere door haar verkooppartners met de juiste ondersteunende partijen in contact te brengen, zoals Reductify.

Reductify kijkt er naar uit zo veel mogelijk verkooppartners van Bol.com te helpen bij het reduceren en verduurzamen van hun retouren. Zodat zij kosten besparen, hun klantervaring verbeteren en hun footprint verkleinen. Ook kan Reductify helpen met het experimenteren met nieuwe verdienmodellen, bijvoorbeeld Recommerce modellen zoals Tweedekans, Tweedehands, Huur of reparatie. Neem hier een kijkje op de partnerpagina van Reductify in het partnernetwerk van Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *