Onze diensten

Retour Maturity Model analyse​

Wil je inzicht in de stand van zaken van het retourgedrag in jouw e-commerce bedrijf? In welke stappen van de customer journey ligt verbeter potentieel voor omzet vergroting of kostenbesparing? Graag helpen we je met een analyse van het verdienmodel van jouw e-commerce bedrijf met het Return Maturity Model.​

Retour reductie programma's

Niet alleen inzicht in jouw retourstromen maar ook concrete besparingen realiseren in de praktijk? Reductify helpt je graag jouw retour reductie programma op te starten en uit te voeren. Zodat ook jouw klanten meer tevreden zijn, je marge toeneemt en je jouw footprint reduceert.

Customer journey design & optimalisatie​

Wist je dat de retour al voor aanschaf een grote rol speelt in jouw customer journey? En dat een product dat retour komt een uitgelezen moment is voor het stimuleren van een vervolg aankoop? Wij helpen je met het ontwerpen en optimaliseren van de ideale (omni-channel) aanschaf en retour journey.

Retour verwaarding strategie

Een groot vraagstuk voor veel e-commerce spelers is het ontwerpen van een efficiënt proces om ontvangen retourgoederen te beoordelen, weer terug te brengen in de voorraad of te verkopen via een alternatief verkoopkanaal. Tegen maximale waarde met minimale verspilling. Reductify helpt je met het ontwerpen van jouw retour verwaarding strategie.

Recommerce modellen

Met de beweging naar een circulaire economie in 2050, beseffen steeds meer (online) retailers zich dat ze moeten gaan experimenteren met recommerce modellen. Reductify helpt je met een recommerce strategie en het opzetten van pilots.

Maatwerk trajecten​

Geen bedrijf is identitiek, geen retouruitdaging is hetzelfde. Graag denken we met je mee hoe we specifiek voor jouw organisatie de retouruitdaging kunnen tackelen.

Thought leadership​

Ook als spreker voor jouw event, in je online seminar of voor het organiseren van workshops en trainingen op het onderwerp retouren en duurzaamheid in e-commerce kun je ons benaderen.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met heidi@reductify.com, Founder van Reductify.