Reductify
Minder retouren, minder klimaatimpact en meer winst voor webshops


Over Reductify

Wij geloven in de groei van online shopping door consumenten de komende jaren. Het gemak, de snelheid en de keuze in assortiment voor consumenten is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

Met de groei van e-commerce, wordt ook het vraagstuk van product retourstromen steeds belangrijker. Dit zet winstgevendheid van e-commerce onder druk en zorgt voor waardeverlies in de keten. Reductify helpt webshops, e-commerce bedrijven en online platformen hun retourstromen te analyseren, te verminderen en te voorkomen. 


Onze kracht? 

De combinatie van kwantitatieve en kwalitatieve analyse gecombineerd met kennis van gedragsbeïnvloeding van klanten online. Het inzetten van digitale psychologie om klanten online te laten kopen wat ze echt willen houden en gebruiken om retouren sterk te reduceren.  

De retouren uitdaging zien we als integraal onderdeel van jouw business model en is een van de drivers om jouw customer experience en rendement te optimaliseren. 


Onze klanten en partners

"Reductify heeft onze data omgetoverd tot heldere en verrassende inzichten en een pragmatisch plan van aanpak.  We weten nu precies waar onze risico's en kansen liggen. Met simpele aanpassingen is het ons gelukt om ons retourpercentage omlaag te brengen en terugkerende klanten toe te laten nemen" 


Jacobien Kool  |  Marketing Manager POM Amsterdam

 
E-mailen
Bellen
Map
Info