Reductify
Minder retouren, minder klimaatimpact en meer winst voor webshops


Onze diensten Quick scan retourstromen

Wil je inzicht hebben in de stand van zaken van de retourstromen in jouw webshop of e-commerce bedrijf. Benader ons voor een quick scan van jouw website. Vaak geeft alleen al het eerste inzicht in jouw (retour) customer journey houvast om met retour reductie aan de slag te gaan. 


Retour Maturity Model analyse

Wil je inzicht hebben in de stand van zaken van de retourstromen in jouw webshop of e-commerce bedrijf. In welke stap van de customer journey van de klant ligt jouw verbeterpotentieel? Wat zijn de sterktes en zwaktes van jouw retourbeleid? En op welk onderdeel van jouw operationaal model kun je het meest besparen? Graag helpen we met een analyse van het verdienmodel van jouw e-commerce bedrijf n.a.v. het Return Maturity Model. Dit model is gebaseerd op zowel wetenschappelijke inzichten als benchmark gegevens uit de praktijk. 


Retour beinvloeding in de praktijk

Niet alleen inzicht in retourstromen maar ook concrete besparingen realiseren in de praktijk? Wij helpen niet alleen met analyse en advies maar kunnen ook de executie van retour beperkende interventies uit handen nemen. Altijd in co-creatie met de e-commerce verantwoordelijken in jouw team. 


Thought leadership

Ook als strategisch klankbord, begeleider van uw workshop of als spreker op een event kunt u ons benaderen. 


Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met heidi@reductify.com, Founder van Reductify.  
E-mailen
Bellen
Map
Info