Reductify
Minder retouren, minder klimaatimpact en meer winst voor webshops


Onze diensten 

Retour Maturity Model® analyse

Wil je inzicht hebben in de stand van zaken van de retourstromen in jouw webshop of e-commerce bedrijf. In welke stap van de customer journey ligt jouw verbeterpotentieel? En op welk onderdeel van jouw operationeel model kun je het meest besparen? Waar sta je ten opzichte van jouw benchmark? Graag helpen we jou doorinzet van het Return Maturity Model®. Dit model is gebaseerd op zowel wetenschappelijke inzichten als marktonderzoeken en best practices uit de e-commerce wereld. 


Customer journey ontwerp & optimalisatie 

Het ontwerpen van een aankoop- en retour customer journey of het optimaliseren van jouw huidige customer journey met gebruik van retour preventie interventies in alle stappen van de journey. 


Maatwerk Retourreductie of Retourverwaardings projecten

Niet alleen inzicht in retourstromen maar ook concrete besparingen realiseren in de praktijk? Door retourreductie of door jouw retourproducten weer te vermarkten. Wij helpen niet alleen met analyse en advies maar kunnen ook de executie van retour beperkende interventies uit handen nemen. Altijd in co-creatie met de e-commerce verantwoordelijken in jouw team. 


Thought leadership

Ook als strategisch klankbord, begeleider van uw workshop of als spreker op een event over het onderwerp Retouren in e-comerce kunt u ons benaderen. 


Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met heidi@reductify.com, Founder van Reductify.  
E-mailen
Bellen
Map
Info